torsdag 31 januari 2008

Trött på de här skitsnacket om vem som gjort vad o sagt vad o bla bla... Du som läser min blogg, som finner ngt du blir lessen av och sedan ringer min pojkvän för att få någon sorts "bekräftelse" kan ju SLUTA MED DET !

Ja, vi kanske planerar att skaffa barn, inom detta år, men det angår inte dej! Vad vi gör i vårat liv, vad vi planerar i vårat förhållande har du inte med o göra !

Hör jag ngt mer utav dig, får du fan skylla dig själv slampa !

11 kommentarer:

Anonym sa...

fy fan vad jobbigt det måste vara att ha någon som lägger sig i ditt förhållande, den personen borde verkligen skaffa sig ett eget liv och definitivt inte ringa din pojkvän.

Coconut sa...

Du anar inte hur jobbigt de är.. hon går så långt..

Anonym sa...

Din pojkvän får skita i att svara när personen ringer så lär ju personen ge upp om personen inte är helt störd förstås.

Coconut sa...

Jo, men hon ringer o dödsgråter o säger en jävla massa saker. Han har inget sånt hjärta där han bara lägger på någon som gråter..
men men,, de e ju hon som gör bort sig så..

Anonym sa...

Det verkar som hon är kär i din pojkvän, din pojkvän måste nog kapa banden med henne helt annars så kommer ni aldrig få vara ifred.

Coconut sa...

Jo, men vi pratar om hans ex faktiskt.. o ja hon e lite störd...

Coconut sa...

Vem är du förresten? skulle vilja veta vem jag skriver med =)

Anonym sa...

Du vet och Alla andra att han är otrogen och även att han snackar mycket o lovar mycket då är han inte en man som man leva och lita på honom. Han är inte värd nåt. Ena dag springer han efter Dig och andra dagen efter sitt ex. Och Du vill skaffa barn med en sån liten pojke, omogen ska man kalla honom.

Coconut sa...

Precis det snacket jag är trött på.. ja.. så? jag var otrogen ja me.. då kanske vi båda förtjänar de här.. men ingen har rätt o lägga sig i vårat liv hur som helst.. de är våra beslut och dem RÖR INTE ANDRA !

så trist att alla lägger sig i så mkt.. skaffa ett liv !

Anonym sa...

jaha så du har oxå varit otrogen med ditt ex du med eller??, då förstår jag lite mera varför du är kvar, men varför är ni tillsammans om ni bara är otrogna mot varandra? om man är otrogen mot sin partner så kan man inte älska han/henne för om man gjorde det så skulle man inte vara otrogen.

Coconut sa...

Ja, de va så..
En sak jag är säker på är att jag älskar honom.. mer än det vet jag inte..